Uw houten vloer professioneel laten schuren

Een houten vloer schuren is niet iets wat u zelf op een zondagmiddag zou doen. Het juiste materiaal en de juiste ervaring zijn ontzettend belangrijk. Daarnaast is een houten vloer een dure investering geweest. Het zou dus zonde zijn als u de boel verknalt en alsnog een vakman moet opbellen om de schade te herstellen. Maerssens Vloerhuys helpt u graag bij het schuren van uw houten- of parketvloer.

Over Maerssens Vloerenhuys

Maerssens Vloerenhuys is een familiebedrijf met personeel dat ze zelf hebben opgeleid. Ze bieden ontzettend veel verschillende soorten vloeren en diensten aan. U kunt bijvoorbeeld parket, planken of laminaat laten leggen. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestaande vloer te laten schuren en/of renoveren. Op deze manier is de investering minder groot, maar kunt u wel weer een lange tijd vooruit!

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit servicegerichte familiebedrijf helpt u graag met al uw vragen! Ook kunt u via de website vast een vrijblijvende offerte aanvragen. Het is dus een transparante manier van zaken doen, waarbij u zelf de touwtjes in handen heeft. Wilt u direct contact opnemen? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.