Uw inentingen thuis laten nemen

Uw inentingen kun u nu ook thuis laten nemen. Klinkt dat als muziek in uw oren? Dan bent u bij Thuisvaccinatie.nl aan het juiste adres! Thuisvaccinatie.nl is namelijk een organisatie die u de mogelijkheid geeft om uw vaccinaties thuis of op het werk te krijgen. Bent u overdag altijd druk met bijvoorbeeld uw werk en heeft u geen tijd om overdag tijd vrij te maken voor een vaccinatie? Dit is geen probleem voor Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt ook ‘s avonds en in het weekend bij u langs. Dit doen zij zelfs zonder extra kosten! De deskundige artsen kunnen langskomen op een uw gewenst tijdstip 7 dagen per week.

Niet bang voor reisziektes of infecties

Als u er voor kiest om uw bij Thuisvaccinatie.nl te laten vaccineren hoeft u niet meer bang te zijn voor reisziektes of infecties zoals Hepatitis B. De deskundigen van Thuisvaccinatie.nl komen graag bij uw langs om u al het advies te geven wat u nodig heeft over de vaccinaties. De vaccinaties worden enkel en alleen door erkende artsen gedaan en uw vaccinatie word vergoed door verzekeraars!

Interesse in Thuisvaccinatie.nl

Bent u overtuigd van de voordelen en geïnteresseerd in bijvoorbeeld de vaccinaties Hepatitis B van Thuisvaccinatie.nl? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan graag voor u open. Dit kan door middel van het contactformulier op de website, via de telefoon of via het mailadres.

Reacties zijn gesloten.