Vakbond voor het onderwijs

Als u werkzaam bent in het onderwijs, heeft u wellicht al eens te maken gehad met een vakbond. Of juist nog niet. Dan informeren wij u graag. De tijd de discriminerende term “niet-onderwijzend personeel” is gelukkig al voorbij. Tegenwoordig wordt er meer gefocust op onderwijsondersteundend personeel. Hieronder vallen bijvoorbeeld conciërges, administrateurs, directieleden, schoonmaakpersoneel, bibliothecarissen en meer. Bij UNIENFTO is dit gebundeld tot een sectie OOP. Inmiddels onmisbaar bij de UNIENFTO. Bent u werkzaam als één van bovenstaande genoemde functies of denkt u dat u erbij hoort? Dan is dit bericht wellicht interessant voor u. 

UNIENFTO

UNIENFTO is een vakbond voor mensen in het onderwijs. Een vakbond die zich waarmaakt voor haar leden. De leden van UNIENFTO zijn erg uiteenlopend, waardoor ze ervaring hebben op het gebied van verschillende situaties. UNIENFTO streeft er naar om steeds groter te worden. Ze geloven dan ook in het gezegde “samen staan we sterker” en dat bewijzen ze keer op keer.

CAO Onderwijs

Heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over de CAO in het onderwijs? En of er bepaalde mogelijkheden zijn binnen UNIENFTO? Bekijk dan eens de website van UNIENFTO. Hier vindt u alle benodigde informatie, de contactgegevens en bijvoorbeeld ook het aanmeldformulier. Ontdek de talloze mogelijkheden van UNIENFTO!

 

Reacties zijn gesloten.