Van Chocoladefestival tot Bokbierfeest, Zutphen heeft het allemaal

Bent u al op de hoogte van een van de mooiste pareltjes van Nederland? Zutphen heeft prachtige plekjes en toeristische hoogtepunten, maar staat ook bekend om haar grote variëteit aan evenementen.

Van Chocoladefestival tot Bokbierfeest

In Zutphen worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Een van die evenementen is het jaarlijkse Bokbierfeest. Hier kunt u onder andere een prachtige “paard-en-wagen-optocht” bewonderen of een van de vele Bokbiertjes proeven. Dit evenement wordt al georganiseerd sinds 1996 en is inmiddels onderdeel van de Zutphense geschiedenis. Houdt u niet zoveel van bier of geschiedenis? Dan is het chocolade festival wellicht iets voor u. In 2015 wordt alweer de 13e editie georganiseerd en het is elk jaar weer een daverend succes! U kunt hier onder andere beeldhouwwerken en schilderijen van chocolade bewonderen, of een van de vele chocoladeproducten proeven! Uiteraard zijn er nog vele andere evenementen te vinden in Zutphen, die voor jong en oud geschikt zijn! Op de website van Zutphenbruist.nl ziet u een overzicht van aankomend jaar!

Op zoek naar iets specifieks?

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een juwelier of kledingwinkel in Zutphen? De website Zutphenbruist.nl heeft onder andere: kledingwinkels, restaurants, kappers en juweliers voor u in kaart gebracht. Het zoeken naar een specifiek product of dienst was nog nooit zo eenvoudig!

Reacties zijn gesloten.