Van uw klachten afkomen bij Health & Healing

Heeft u last van lichamelijke klachten en wilt u hier graag van af? Probeer dan eens de acupunctuur van Health & Healing Centrum Zutphen. Hier kunnen ze door hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis, samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten.

Health & Healing Centrum

De acupuncturisten van Health & Healing Centrum Zutphen hebben de opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde gevolgd. Deze geneeskunde is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. U kunt klachten hebben, zoals slaapproblemen, menstruatie en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikklachten, hoofdpijn, een burn-out, stres en vermoeidheid en diverse pijnklachten. De acupunctuur kan voor al deze klachten de oplossing zijn.

Groot aanbod behandelingen

Bij Health & Healing kunt u naast de acupunctuur ook terecht voor diverse andere behandelingen, zoals fysiotherapie, manuele therapie, craniosacrale therapie, TCM, natuurgeneeskunde en therapieën in energie en bewustzijn. Heeft u last van klachten en wilt u daar graag van af? Maak dan een afspraak met Health & Healing. Door de acupunctuur Zutphen zult u snel van uw klachten af zijn en weet u hoe u er mee om moet gaan. Ga naar de site voor meer informatie en de contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.