Veranderen vanuit je eigen kracht

Bent u toe aan een verandering in uw leven? Weet u soms niet meer wie u bent of hoe u iets moet aanpakken? Het is erg normaal en begrijpelijk dat u zich soms zo voelt; het maakt dan ook helemaal niets uit. Maar het is wel erg vervelend voor u. De oplossing hiervoor is Unicornis. Unicornis kan u namelijk uitstekend helpen op het gebied van veranderingen. Zij bieden trainingen en begeleiding aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Unicornis geeft u graag advies en de benodigde hulp dat u nodig heeft.  Dit doen zij op verschillende manieren. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 

Unicornis

Zo biedt Unicornis ook trainingen aan die specifiek zijn gericht op leidinggevenden. Vaak komt er veel druk liggen op leidinggevenden, daarom is het belangrijk dat zij de juiste hulp en ondersteuning krijgen. Unicornis werkt eerlijk, vlot en trefzeker. Zij leveren altijd bruikbaar en helder advies. Wellicht was dat net datgene dat u nodig u hebt.

Coachen met paarden?

Inderdaad, u leest het goed: coachen met paarden. Het grootste voordeel van paarden is dat ze u goed kunnen spiegelen. Ze laten dus uitstekend zien wat u uitstraalt via uw houding, communicatie en gedrag. Paarden geven direct en eerlijk feedback, maar veroordelen u nooit. Een veilige omgeving, daar kunt op rekenen. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk de website snel!

Reacties zijn gesloten.