Verkeersregelaar gezocht?

Bent u op zoek naar een verkeersregelaar? Of een tijdelijke receptioniste of gastvrouw of -heer? Weet u niet zo goed waar u deze het beste kunt inhuren? Dan is dit hét bedrijf voor u: NHB Services.  Al meer dan 10 jaar leveren zij landelijk bevoegde en betrouwbare verkeersregelaars aan diverse gemeenten, de wegenbouw en zelfs aan Schiphol. Alle medewerkers zijn volledig bevoegd met landelijke aanstellingspas én in het bezit van VCA en/of VCA VOL. Ook is NHB Services in zijn geheel VCA gecertificeerd. U kunt er dus op rekenen dat u te maken heeft met een betrouwbare partner. 

NHB Services

Voor veel diensten kunt u terecht bij NHB Services, zoals bijvoorbeeld voor toezichthouders, verkeersregelaars, evenementen, receptionisten, parkeerbeheerders en veel meer.
U kunt bij NHB Services altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om zo meer inzicht te krijgen in de kosten van het huren van een bepaalde dienst. Het maakt niet uit of het nou eenmalig is of dat het een langere samenwerking betreft; NHB Services streeft er altijd naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een prettige samenwerking vinden zij uitermate belangrijk.

Verkeersregelaar in Amsterdam?

Verkeersregelaar Amsterdam? Ook daarvoor kunt u terecht bij NHB Services. Wilt u meer daarover weten? Bekijk dan de website van NHB Services.

Reacties zijn gesloten.