Verpakkingsbedrijf in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een verpakkingsbedrijf en heeft u daarnaast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan? Dan is er eigenlijk geen beter bedrijf dan Packstore om mee samen te werken. Packstore biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om zich verder te ontwikkelen. U kunt het dus zien als een sociale werkplek, maar feitelijk is het veel meer dan dat. Het is een combinatie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het tevreden stellen van haar klanten. Het gaat dus ook om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en een scherpe prijs.

In-en ompakken op een specialistische manier

Inpakken wordt bij Packstore nog steeds handmatig gedaan. Het is ten slotte maatwerk, en het gaat vaak om belangrijke goederen. Bij Packstore kunt u terecht voor het in-en ompakken van goederen in dozen of zakjes, het stickeren van artikelen, inpakken van mailings, het opzetten en afvullen van displays en het monteren van halffabricaten naar het eindproduct. Voor speciale aanvragen kunt u contact opnemen met Packstore. Zij kunnen de mogelijkheden met u bespreken.

Draag bij aan deze MVO werkplek

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de maatschappij? Ga in zee met Packstore en ervaar een wenselijke situatie voor beide partijen. Direct naar de website? Klik dan op deze link: Sociale werkplaats Leiden.

 

 

Reacties zijn gesloten.