Vertaling van een songtekst vind je online

Heb je een nummer op de radio gehoord waar je heel blij van wordt, maar heb je eigenlijk geen idee wat de tekst betekent? Op de website songtekstvertalen.nl vindt je een compleet overzicht van songteksten met vertaling. Het overzicht aan songteksten loopt zeer uiteen, waarbij je kan denken aan top 40 maar ook oude nummers waarvan je misschien altijd al de betekenis wilde weten! Heb je zelf een liedje vertaald? Ook dan is deze van harte welkom.

Liedjes teksten kunnen zijn als poezie

Veel mensen vinden het leuk om songteksten te vertalen. Op deze manier begrijp je vaak de strekking van een nummer beter, en kan je dit nog meer invoelen in de muziek. Daarnaast zijn teksten van liedjes een soort poezie, die in je eigen taal nog meer gaat leven. Op de website van songtekstvertalen vindt je een overzicht van allerlei nummers. Altijd al willen weten waar Statisfaction van de Rolling Stones precies over gaat? Zoek dan de vertaling op via de website!

Stuur je vertaling in!

Heb je een vertaling gemaakt? Schroom dan niet om deze in te sturen naar songtekstvertaling. Deze kan dan worden toegevoegd aan het overzicht van vertaalde songteksten.  Voor de website met songtekst vertalingen klikt u op de link.

Reacties zijn gesloten.