Verven van moeilijke ondergronden

Moet jij een materiaal in een andere kleur hebben dat niet gemakkelijk te verven is? Wil jij graag dat jouw metaal in een andere kleur is dan het gebruikelijke maar gaat de verf niet pakken. Moet de verf in een dunne laag worden gespoten en er netjes uit zien en gaat dit met handwerk nooit zo mooi worden als dat jij dat zou willen?

Een dunne laag van goede kwaliteit.

Neem dan eens een kijkje bij Straalbedrijf Asten. Zij kunnen door middel van poedercoaten metaal in iedere gewenste kleur krijgen. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit talloze verschillende coatings. Denk bijvoorbeeld aan hoogglans, mat of zijdeglans. Alles is mogelijk met deze techniek van poedercoaten.

Poedercoaten prijzen zijn ook niet torenhoog. Je betaald een redelijke prijs voor de goede kwaliteit en lange houdbaarheid van de verf. Daarnaast ziet het er kwalitatief hoogstaand uit en veel mooier dan dat je het met gewone verf zal aanpakken. 

De verf zal er gedurende een lange tijd op blijven zitten en zal altijd strak en mooi zijn doordat de poedercoat flinterdun is zorgt het voor een heel mooi effect en zal het het materiaal niet dikker maken. Het is een manier van verven die heel precies en mooi is en lang houdbaar. 

Reacties zijn gesloten.