Verwijder het roetfilter van de auto

Het is belangrijk dat het roetfilter van de auto verwijderd wordt. U profiteert dan van de voordelen, zoals een aanzienlijke brandstofbesparing, geen onderhoudskosten, geen motorschade meer door het roetfilter en meer vermogen. Maak een afspraak met DPF Roetfilter-verwijderen voor bijvoorbeeld roetfilter verwijderen Citroën.

Apparatuur

Door de ruime ervaring en professionele apparatuur, dat behoort tot de absolute top, zijn ze bij DPF in staat om de EGR en het roetfilter te verwijderen op een vakkundige manier. Ze werken onder andere met CMD, de nummer één in chiptuning/removal en beschikken over professioneel diagnose apparatuur zoals VCDS voor de vag-groep. Daarnaast kunnen ze diagnose uitvoeren voor elk merk en type en zullen ze u voorzien van een complete uitdraai van eventuele foutmeldingen.Het verwijderen van het roetfilter levert geen problemen op voor de APK en zal u veel kosten besparen. Een roetfilter kost rond de €900,= euro excl. montage en een EGR klep brengt veel schade aan de motor toe door het recirculeren van de uitlaatgassen in de motor.

Contact

Wilt u meer informatie over het roetfilter of het verwijderen van het roetfilter? Op de site kunt u alle informatie vinden. Ook kunt u een afspraak maken of een offerte aanvragen. Heeft u specifieke vragen over het roetfilter verwijderen? Dan kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Roetfilter verwijderen Citroën of roetfilter verwijderen BMW, alles is mogelijk.

 

Reacties zijn gesloten.