Voor een tunnel freezer gaat u naar Unifreezing

Heeft u een restaurant of een andere horecagelegenheid? Dan is het zeer belangrijk om een goede vriezer te hebben. Met een goede vriezer blijven de producten op een goede kwaliteit. Wanneer u vis en vlees te lang in de koelkast bewaard kan het oud worden. Wanneer u vis en vlees in een vriesvak bewaard heeft u een veel langere waarde. Dit zorgt ervoor dat er een veel langere houdbaarheid aan het product wordt gebracht. Unifreezing helpt u graag verder aan een goede vriezer! 

De vriezers van Unifreezing

Bij Unifreezing kunt u als onderneming de beste vriezers kopen. Onze vriezers zijn altijd van uitzonderlijke kwaliteit. Tevens hebben ze een zeer hoge waarde voor de hygiëne. Onze vriezers zijn gemaakt van volledig roestvrij staal. Onze vriezers hebben ook nog eens een compacte energiebesparing. Dit scheelt een hoop geld!

Alle informatie online

Wilt u meer informatie over de vriezers van Unifreezing? Ga dan naar onze website. Hier kunt u bijvoorbeeld lezen hoeveel een vriezer bij ons kost. Hier kunt u uiteraard ook onze vriezers bekijken. Gaat u voor de tunnel freezer of een andere vriezer? Heeft u nog vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

Reacties zijn gesloten.