Voor mediatraining gaat u naar Bijl PR.

U goed voorbereiden op elk interview, elke journalist en de media is als manager of directeur zijnde erg belangrijk! Mediatraining van Bijl PR kan u hierbij helpen. Middels deze training krijgt u inzicht in het medialandschap en het effectief leren communiceren in de diverse media. Zo leert u verschillende interviewvormen en bijbehorende antwoordtechnieken. Wat zijn bijvoorbeeld de do’s en dont’s bij de pers? En hoe formuleert u de kernboodschappen? Dit leert u allemaal tijdens praktijkoefeningen. 

 

 

De mediatraining in een notendop

Tijdens de mediatraining zult u de volgende dingen tegenkomen: hoe ziet het medialandschap er uit? Hoe werkt de media, wat is nieuws, wat is de invloed van de pers en hoe ga je hier als bedrijf zijnde mee om? Wat zijn de dingen die je wel en niet kunt zeggen tijdens een gesprek met een journalist? En hoe herken je de techniek die zij bij u gebruiken? Ook leert u alles over interviews op camera. Wat is belangrijke lichaamstaal en non-verbale communicatie? En hoe vertel je jouw authentieke verhaal nu het beste? Voor de gehele werkwijze kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online

Voor meer informatie over de mediatraining en Bijl PR kunt u terecht op onze website. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Reacties zijn gesloten.