VRR Parts voor service en kwaliteit

Wilt u een nieuwe fiets kopen? Doe dat dan bij VVR Parts, dit is een fietsenwinkel in Hoofddorp. Wilt u een eerlijke adviseur, een leverancier die u voorziet van een goede prijs en een kwalitatief hoogwaardige fiets? Dan is VVR Parts voor u de winkel die u zoekt. U kunt u hier niet alleen terecht voor de aankoop van uw fiets maar ook voor reparatie, een onderhoudsbeurt en goede service. Kom langs en spring straks op uw (vernieuwde) fiets!

Een fietsenmaker die aan uw wensen voldoet

Bij VVR Parts koopt u mooie nieuwe fietsen maar ook voor een goede tweedehands fiets kan u hier terecht.  Heeft uw fiets schade? Of is een onderdeel aan vervanging toe? U kan hier tijdens de ruime openingstijden altijd terecht,  Ze zijn van ‘s morgens 8:00 tot ‘s avonds 22:00 geopend. Hierdoor wordt uw fiets altijd snel gerepareerd en kan u er weer snel gebruik van maken. Maak gebruikt van de haal- en brengservice! De fiets wordt dan bij uw woning opgehaald door een speciale service. Ook handig voor brommerreparatie!

Meer weten over VVR Parts?

Bekijk de mogelijkheden op de website. Hiervoor gaat u naar deze link: fietsenwinkel in Nieuw-Vennep, ook voor scooters en brommers kan u hier terecht!

Reacties zijn gesloten.