Wijnkelder in eigen huis

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik op vakantie geweest in Frankrijk. Voor het eerst zijn wij met de auto op vakantie gegaan, en dit is ons dan ook enorm goed bevallen. Je kunt met de auto namelijk alle kanten op, en kunt zelf jouw eigen vakantie volledig inplannen. Zo hebben mijn vrouw en ik een wijngaard bezocht op de weg naar Lyon. Hier zijn wij enorm verliefd geworden op het drinken van wijnen, en hebben wij besloten om eenmaal thuisgekomen een echte wijncollectie te gaan verzamelen.

Frankrijk heeft ons geïnspireerd

Frankrijk heeft ons enorm geïnspireerd, en daarnaast heeft het ons een nieuwe hobby toegebracht. Mijn vrouw en ik zijn hedendaags altijd op zoek naar de lekkerste wijnen, en wij hebben zelfs onze kelder helemaal omgetoverd tot een echte wijnkelder. Zo hebben wij vele wijnrekken gekocht via een specialist. In deze wijnrekken slaan wij al onze gekochte wijnflessen op, zodat de flessen heerlijk op hun zij kunnen rusten. Door een wijnfles op hun zij te laten rusten, houd je altijd de kurk goed vochtig.

Wil ook jij een wijnrek kopen om hier al jouw wijnen in te kunnen opslaan? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel en link direct door naar de webshop van de echte wijnrekken-specialist.

 

Reacties zijn gesloten.