Wilt u onbeperkt eten?

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijk kunt dineren? Een restaurant waar u onbeperkt kunt eten tegen een vast bedrag. Dat kan bij Proeverij de Koekfabriek. Proeverij de Koekfabriek heeft all you can eat concept. Dit betekent dat u allerlei hapjes kunt bestellen uit het menu. In totaal zijn er 25 gerechten. Wanneer u voldoende hebt gegeten, dan stopt u gewoon met bestellen. Naast de hapjes kunt u altijd brood, friet of salade bij bestellen. De gerechten van Proeverij de Koekfabriek komen uit verschillende uithoeken. Bijvoorbeeld Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands en Mexicaans. Onbeperkt eten in Zaandam? Kom naar Proeverij de Koekfabriek! 

Proeverij de Koekfabriek

Zoals hierboven gezegd, bestaat elke ronde uit één gerecht. De rondes gaan door totdat u voldaan bent. Elk seizoen zijn er weer andere gerechten en spareribs, tataki van tonijn en carpaccio zijn er gedurende elk seizoen. Proeverij de Koekfabriek is gelegen op een prachtige locatie met uitzicht over de Zaan. Bent u een keer toe aan iets anders? Kom dan op zondag langs! Dan is er namelijk livemuziek.

Lekker eten in Zaandam?

Wilt u lekker eten in Zaandam? Dan moet u wezen bij Proeverij de Koekfabriek. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan de website. U kunt ook via de website reserveren!

Reacties zijn gesloten.