Writer’s block? Doe inspiratie op in Frankrijk

Al tijden wilt u écht gaan schrijven. Voor uw boek, dat artikel of een groot project voor het werk. Maar er komt elke keer wel iets tussen. U merkt dat u rust die u zoekt thuis niet kunt vinden. Daarnaast zijn de routes naar de buurtsupermarkt en uw verplichte afspraken niet heel inspirerend. Heeft u er al eens aan gedacht om er gewoon even tussenuit te gaan? Een plek waar u ongestoord kunt schrijven en ter ontspanning een wandeling kunt maken in de prachtige natuur. La Perle d’Anrosey is zo’n plek. Het is een prachtig landhuis, waar u zich echt in de geschiedenis door de eeuwen heen waant.

Een inspirerende omgeving

La Perle d’Anrosey is een halfuurtje van de A31 gelegen. U kunt er dus snel met de auto komen maar ligt wel verborgen in de mooie natuur. Dit landhuis is gelegen in het heuvellandschap Haute-Marne, wat vrij onbekend is. Het zal daarom geen massatoerisme aantrekken waar u toch al niet op zat te wachten.

Boek vandaag nog

Overnachten in Frankrijk? Reserveer een plekje in dit prachtige Bed & Breakfast! Zorg ervoor dat u weer toekomt aan het schrijven en ga er even lekker tussenuit. Op de website kunt u meteen een reservering maken.

Reacties zijn gesloten.