Zeker aan het werk met behulp van UnieNFTO

Iedere werknemer wil graag zoveel mogelijk zekerheid. Misschien werk je nu op goede voet met je baas, maar dit kan natuurlijk ook in de toekomst gaan veranderen. Daarnaast zijn wegens het huidig economisch klimaat veel veranderingen gaande in verschillende sectoren, waaronder het onderwijs. Prettig is om dan een instantie in de arm te nemen waarop je kan terugvallen. Dit is bijvoorbeeld UnieNFTO!

Wat doet UnieNFTO?

Dit is een vakbond speciaal voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs. Of het nu gaat om een baan in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of het hoger beroepsonderwijs. Bij UnieNFTO steunen ze u graag. Er zijn allemaal mensen werkzaam die zelf voorheen ook in het onderwijs hebben gewerkt, en dus weten wat er zoal speelt en u kunnen begrijpen. Een prettig gevoel, bijvoorbeeld als u een geschil met uw baas heeft met betrekking tot de CAO of andere zaken. UnieNFTO steunt u hierbij graag.

Neem contact op met UnieNFTO

Zou u graag wat meer informatie inwinnen over de diensten van UnieNFTO? Of heeft u een specifieke vraag waarover u graag geadviseerd zou willen worden, schroom dan niet en neem contact op met UnieNFTO. En profiteer van hun kennis over de CAO in het onderwijs!

Reacties zijn gesloten.