Zoekt u een simpele manier om een factuur te maken?

Bent u op zoek naar een partner om snel en gemakkelijk een professionele factuur te maken, maar ook te versturen? Zoek dan niet verder. U bent bij Workspace geheel aan het juiste adres. Ons factuurprogramma is heel eenvoudig. Allereerst kiest u zelf uw eigen huisstijl. Als u alles gemaakt heeft betreffende de factuur verstuurd u hem en vervolgens beheert u de status en betaling van uw facturen in Workspace. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De verzendmogelijkheden van uw factuur via Workspace

Bij ons heeft u verschillende manieren om uw factuur te verzenden. Allereerst kunt u een factuur automatisch verzenden per e-mail. U klikt op ‘versturen per e-mail’. U kunt de factuur nog iets aanpassen en daarna direct verzenden. U kunt de factuur ook automatisch per post versturen. De kosten bedragen €1 en worden aan uw maandelijkse factuur toegevoegd. Dit gaat automatisch. Tot slot kunt u ervoor kiezen om de factuur handmatig te versturen. Ga voor meer informatie naar onze website.

De website van Workspace

Op onze website kunt u terecht voor meer informatie over het maken van een factuur. Heeft u nog vragen voor ons? Aarzel niet en neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Reacties zijn gesloten.