Zoekt u een sociale werkplaats in Rotterdam?

Packstore B.V. is meer dan een sociale werkplaats in Rotterdam. Hier staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Packstore B.V. heeft mensen in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Doordat dit bedrijf samenwerkt met uitkeringsinstanties bieden zij mensen de kans om zich weer te ontwikkelen in de maatschappij. Herkenbaar aan dit bedrijf is dat ze kwaliteit hebben, ze werken snel, zijn flexibel en hanteren scherpe tarieven. 

Wat kan Packstore B.V. allemaal voor u doen?

Wilt u geholpen worden bij het handmatig in-  en ompakken van goederen? Dan is Packstore B.V. uw specialist! Zij begrijpen als geen ander dat handmatig inpakken strikt maatwerk is. De specifieke wens van de klant staat centraal. Wat biedt Packstore B.V. allemaal aan qua diensten? Allereerst kunnen ze goederen in doosjes en zakjes in- en ompakken of omdozen. Ook kunnen ze halffabricaten monteren naar eindproduct. Ze kunnen diverse artikelen voor u stickeren en mailings inpakken. Tot slot kunnen ze displays opzetten en afvullen.

Meer informatie kunt u online vinden

Wanneer u graag meer wilt lezen en te weten wil komen over dit bedrijf verwijzen wij u graag door naar de website van Packstore B.V. U kunt uiteraard ook contact opnemen mocht u daar behoefte aan hebben.

 

 

Reacties zijn gesloten.